![]() ![]() |
Jan 20 2010, 10:30 AM
|
|
![]() Ogon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek Stowarzyszenia Postów: 386 Dołączył: 16-October 07 Skąd: Kraków Użytkownik nr: 687 |
U mnie Wiesiek guga na potęgę, zawsze i wszędzie i cały czas, ale jak mu się nie podoba to wzorowo na mnie syczy... i jeszcze się dziwi że nie reaguję..... natomiast Łaśka długo uważałam za niemowę, ale potem poznał Kubę Astarte... i okazało się że Łasiek również umie gugać, ale robi to kiedy jest zły, ew w zapędach rozrodczych co zaprezentował jak był u nas wykastrowany samiec na kolonii ( Łasiek wtedy jeszcze kastratem nie był).
|
|
|
|
Jan 30 2010, 02:46 PM
|
|
|
Ogonek ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 39 Dołączył: 31-January 09 Skąd: Dzierżoniów/Wrocław Użytkownik nr: 1,995 |
U mnie dex jak byl maly to w zabawie w ogóle nie gugal tylko heidi ale ostatnio cos mu sie odwidzialo i jak wstaje to do zabawy i guga non stop a w drugim pokoju heidi guga wiec staram sie ich naprowadzic na siebie i wtedy to jeden wielki koncert.
|
|
|
|
Jan 30 2010, 09:45 PM
|
|
![]() Ogonek ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 65 Dołączył: 3-January 09 Skąd: Siemianowice Śląskie Użytkownik nr: 1,943 |
U mnie Lira to panna której się pyszczek nie podoba, a Ricco to raz w życiu gugał ;D
-------------------- Moje DA < nie śmiać się proszę (co poniektóre to masakra)
|
|
|
|
Feb 5 2010, 09:34 PM
|
|
![]() Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 16 Dołączył: 5-February 10 Skąd: Gdańsk Użytkownik nr: 2,821 |
Nelly raczej zadko się odzywa, głownie podczas zabawy albo snu, jak jej sie cos przysni to mruczy sobie pod noskiem:)
-------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 06:38 PM
|
|
![]() Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 15 Dołączył: 20-February 09 Skąd: Lublin Użytkownik nr: 2,032 |
Gala guga ciągle tylko w czasie snu piszczy
-------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 10:48 PM
|
|
![]() Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 16 Dołączył: 5-February 10 Skąd: Gdańsk Użytkownik nr: 2,821 |
-------------------- |
|
|
|
Feb 11 2010, 04:06 PM
|
|
![]() Ogoniasty ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 247 Dołączył: 11-August 09 Skąd: Kętrzyn Użytkownik nr: 2,412 |
Boo dlugo nie gugała, jak podrosła i zaczęła bardziej szaleć, gdzieś po 2 m-cach zaczęła gugać, ale tylko wtedy jak ją puszczałam na łóżku. Po zakupie Zoe przestała w ogóle. Zoe pierwszego dnia gugała ale ze strachu, później też cisza. Teraz Boo czasem gugnie, ale bardziej jak sie za mocno rozszaleje i skacze jak zwariowana, a tak cisza
|
|
|
|
Feb 11 2010, 10:17 PM
|
|
![]() Ciekawski Ogoniasty ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 78 Dołączył: 5-February 10 Skąd: Dolny śląsk /Bielawa Użytkownik nr: 2,822 |
Mój Albercik jak był młdoy to gadał jak najęty a szczególnie jak się bawił z kolegą .Ale teraz to jest raczej mało mówny , nie gdacze (bardzo rzatko ) ale za to sapie , dyszy jęczy pod czas snu
-------------------- A oto i mój Albert :D
http://www.youtube.com/watch?v=aF9PLvBC8UE http://www.youtube.com/watch?v=AAMEtfwlqCk |
|
|
|
Mar 19 2010, 01:12 PM
|
|
|
Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 9 Dołączył: 25-February 10 Użytkownik nr: 2,869 |
Tito na poczatku nic ale jak przyszła pierwsza rujka to rozgugal sie jak traktor i do tej pory mu zostalo. Mysle ze gugania nie można generalizowac bo freto robi to w roznych sytuacjach jak bawi sie , zaczepia albo jak na niego nakrzycze to wtedy spuszcza lepek guga i idzie pod łozko naburmuszony. Natomiast jak pazur mu sie zaczepi to raczej guganie przechodzi w szczekanie.
a to próbka gugania Titowego http://www.youtube.com/watch?v=GHO6z8yrizU zapraszam do odwiedzin mojego fretkowego bloga -------------------- Blog naszego freciocha Tita http://fretkatito.blogspot.com/
|
|
|
|
Mar 21 2010, 04:17 AM
|
|
|
Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 15 Dołączył: 18-March 10 Skąd: River Grove, USA Użytkownik nr: 2,912 |
ja tez mam problem z moimi freciakami... pamietam pierwszy dzien kiedy przynioslam je do domku ze schroniska gegaly non stop! a teraz w ogóle
|
|
|
|
Mar 21 2010, 09:56 AM
|
|
![]() Ogonek ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 53 Dołączył: 20-June 09 Skąd: Białystok Użytkownik nr: 2,270 |
U mnie tylko Vinni jest gugająca - ale i to wcale nie tak często. Rubin jest cichutki... Tylko raz usłyszanym jak zagugał. - Kiedy byłam u znajomej i jej dwóch samiczek. I myślę że nowe towarzystwo obudziło by w nim ducha GUGACZA
Tak samo było z Vinni - rozgugała się po przyjściu Rubina -------------------- |
|
|
|
May 11 2010, 02:33 PM
|
|
![]() Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 13 Dołączył: 10-May 10 Skąd: okolice Torunia Użytkownik nr: 3,016 |
Mój Stefcio wydaje tylko dźwięki jak śpi, pomrukuje sobie (jak mruknę do niego w takiej samej tonacji to odmrukuje identycznie) ale gugania nie słyszałam u niego. Czy to coś dziwnego?? Mam go pół roku i jedyne dźwięki jakie wydaje to te podczas spania.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 06:15 AM |