![]() ![]() |
Feb 28 2010, 05:20 PM
|
|
|
Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 28-February 10 Użytkownik nr: 2,879 |
czy samiczka jak chce żeby miała młode to musze mieć jakąś budke żeby tam urodziła czy wklatce normalnie urodzi i jeszcze jedno pytanie czy samiczka i samiec sami będą chcieli mieć młode czy musze mieć warunki to znaczy czy musze im coś zrobić no niewiem a jak warunki to jakie
|
|
|
|
Feb 28 2010, 06:03 PM
|
|
|
Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 16 Dołączył: 28-October 07 Skąd: Wroc?aw Użytkownik nr: 727 |
czy samiczka jak chce żeby miała młode to musze mieć jakąś budke żeby tam urodziła czy wklatce normalnie urodzi i jeszcze jedno pytanie czy samiczka i samiec sami będą chcieli mieć młode czy musze mieć warunki to znaczy czy musze im coś zrobić no niewiem a jak warunki to jakie Fretki jeszcze nie masz, a już rozmnażanie planujesz? |
|
|
|
Feb 28 2010, 07:38 PM
|
|
![]() Ogoniasty ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 156 Dołączył: 19-August 08 Skąd: Dublin, Irlandia Użytkownik nr: 1,653 |
dziewczyno! to sa zwierzeta a nie roslinki, nie wystarczy wsadzic do doniczki i czekac az wyrosna. Widac ze malo wiesz o fretkach (tak naprawde to mysle ze nie wiesz wcale nic), wiec najpierw sie doucz, zdobadz doswiadczenie a potem dopiero mysl o kupnie fretki. A o rozmnazaniu nie mysl wcale, to jest bardzo skomplikowane i odpowiedzialne, wymaga czesu, pieniedzy wiedzy i uwagi, tym bardziej ze narazasz swoja samiczke na rozne niebezpieczenstwa jesli nie bedziesz sie nia prawidlowo opiekowac.
i odpowiedz na twoje pytnie: nie, nie wystarczy zrobic budki!! -------------------- Ayla
![]() ![]() |
|
|
|
Feb 28 2010, 08:15 PM
|
|
![]() Wyczochrany Ogon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Frecia Załoga Postów: 1,256 Dołączył: 12-March 07 Skąd: Kraków/Nowy Targ Użytkownik nr: 10 |
ja to zamykam i tyle mam do powiedzenia na ten temat...
-------------------- ale ja wiem oni i tak będą z tego rozliczeni jeśli w ich życiorysie nic się nie zmieni....
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 02:38 PM |