![]() ![]() |
Feb 28 2010, 04:13 PM
|
|
|
Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 7 Dołączył: 14-January 10 Skąd: Łowicz Użytkownik nr: 2,774 |
Wiem ze pewnie gdzieś temat już jest taki ale po to jest forum zeby pisać
jak wiecie moja ferdzia ma Rujke no i od tyg zaczeła się mocno drapać i na jej kręgosłupie bardziej z tyłu zauważyłem taką robiącą się skorupe (coś w stylu jak u ludzi ciemieniucha czy jakoś) no ale uszy od wczoraj jej troszke się zanieczyściły U Siebie mam takich Wetów że mi szkoda w ogole fredzi oddać Już wole to sam zrobić Co poradzicie? bo się strasznie o nią martwie -------------------- |
|
|
|
Feb 28 2010, 08:16 PM
|
|
![]() Wyczochrany Ogon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Frecia Załoga Postów: 1,256 Dołączył: 12-March 07 Skąd: Kraków/Nowy Targ Użytkownik nr: 10 |
ja polecam znaleźć dobrego weta bo forum to nie lecznica.
-------------------- ale ja wiem oni i tak będą z tego rozliczeni jeśli w ich życiorysie nic się nie zmieni....
|
|
|
|
Mar 1 2010, 10:18 AM
|
|
![]() Ogoniasty ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 247 Dołączył: 11-August 09 Skąd: Kętrzyn Użytkownik nr: 2,412 |
patka ma rację. Moja dziewczyna tez ma rujkę, jednak żadnych zmian na skórze w tamtych m-cach nie ma. W uszach możliwe że się świerzb zadomowił, częsta przypadłość fretek. Na twoim miejscu nie zwlekałabym z wizytą u dobrego weta.
|
|
|
|
Mar 1 2010, 07:30 PM
|
|
|
Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 7 Dołączył: 14-January 10 Skąd: Łowicz Użytkownik nr: 2,774 |
no będe musial wybyć z mojego miasteczka niestety ;p
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 02:28 PM |