![]() ![]() |
Jan 22 2010, 12:05 PM
|
|
![]() Malutki Ogonek ![]() Grupa: Members Postów: 11 Dołączył: 14-January 08 Skąd: Łódź / Bełchatów Użytkownik nr: 956 |
Po upływie półtora roku wróciłam tutaj, w końcu mogę napisać o naszym najwspanialszym, najsłodszym i najkochańszym przyjacielu.
Gutek był młodym ogonkiem, miał troche ponad rok. Do tamtego felernego dnia nigdy nie chorował, kłopoty z nim były, to i owszem.. zawsze są kłopoty. ale my je kochaliśmy. pewnego dnia Gutek zaczął słabnąć. w panice od razu pojechaliśmy do weta. wet pooglądał Gutka, gdzieś wyczuł twardy brzuszek i zdiagnozował zatrucie pokarmowe. Leczyliśmy Gutka przeszło półtora tygodnia, codziennie zastrzyki, wizyty u weta. na początku jego stan się troche poprawił.. a później było już coraz gorzej. Gutka w okropnym już stanie zawieźliśmy do szpitala weterynaryjnego w Łodzi. po wykonaniu (w koncu!!) odpowiednich badań, okazalo się, że to zapalenie płuc. Do końca Gutek dzielnie walczył, nawet była lekka poprawa.. tylko zewnętrzna. Po półtoratygodniowej chorobie nie stwierdzonej przez weterynarza tutaj, u nas, płuca Gutka były już w takim stanie.. że po kilku dniach leczenia odszedł od nas. przestrzegam Was wszystkich przed niekompetentnymi weterynarzami, leczącymi zwierzęta na oko. wtedy nie mieliśmy pojęcia o niczym i zaufaliśmy mu. przez to straciliśmy kochanego przyjaciela. tam mu na pewno lepiej, jest szczęśliwy. Tęsknimy kochany Ogonku. |
|
|
|
Jan 22 2010, 03:54 PM
|
|
![]() Ogon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek Stowarzyszenia Postów: 386 Dołączył: 16-October 07 Skąd: Kraków Użytkownik nr: 687 |
bardzo mi przykro [*]
|
|
|
|
Jan 22 2010, 04:00 PM
|
|
![]() Ogon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 284 Dołączył: 26-January 08 Skąd: niedaleko Łodzi Użytkownik nr: 993 |
Gutek [*]
-------------------- Dokąd idą fretki gdy odchodzą?
No bo jeśli nie idą do nieba, to przepraszam Cię, Panie Boże, mnie tam także iść nie potrzeba. |
|
|
|
Mar 13 2010, 12:53 PM
|
|
![]() Ogonek ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 29 Dołączył: 12-March 10 Skąd: Oława Użytkownik nr: 2,895 |
przykro mi
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th September 2010 - 06:10 AM |